Contact

WIL JE HOOG SCOREN VOOR JE CITO?

Schrijf je nu in voor de versnelde CITO training

EXAMENTRAININGEN VMBO

Schrijf je nu in voor de examentraining VMBO

EXAMENTRAININGEN HAVO

Schrijf je nu in voor de examentraining HAVO

EXAMENTRAININGEN VWO

Schrijf je nu in voor de examentraining VWO

HULP NODIG MET JE HUISWERK?

Schrijf je nu in voor gratis huiswerkbegeleiding!

Privéles Primair Onderwijs

doelstellingen

Wil je jouw kind de beste onderwijservaring bieden? Ontdek onze privélessen voor het basisonderwijs (PO) en voortgezet onderwijs (VO)!

Bij ons begrijpen we dat elk kind uniek is en zijn eigen tempo heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte privélessen die zijn afgestemd op de individuele behoeften en leerstijlen van jouw kind, of ze nu op de basisschool zitten of in het voortgezet onderwijs.

👩‍🏫 Ervaren en Deskundige Leraren: Onze docenten zijn hooggekwalificeerd en hebben ruime ervaring in het onderwijzen van kinderen van alle leeftijden en niveaus. Ze creëren een ondersteunende en stimulerende leeromgeving waarin jouw kind kan gedijen.

📈 Gepersonaliseerde Aanpak: Onze privélessen zijn volledig afgestemd op de individuele behoeften en doelen van jouw kind. Of het nu gaat om het verbeteren van academische prestaties, het bijspijkeren van bepaalde vakken of het voorbereiden op examens, we stellen een programma op dat perfect past bij hun behoeften.

🌟 Flexibiliteit en Comfort: Privélessen bieden flexibiliteit in planning en locatie, waardoor jouw kind kan leren in een omgeving die comfortabel en vertrouwd voor hen is. Of het nu bij jou thuis is of online, we passen ons aan aan jouw voorkeuren.

💡 Investeer in de Toekomst: Door jouw kind privélessen te bieden, investeer je in hun educatie en toekomstig succes. Ze zullen zelfvertrouwen opbouwen, vaardigheden ontwikkelen en hun potentieel maximaliseren.

Veel leerlingen hebben moeite met plannen, behoefte aan structuur en zelfdiscipline, of willen zelfstandiger leren werken. Sommigen zijn snel afgeleid of missen motivatie. Anderen hebben een achterstand of een leerprobleem. In al deze situaties kan privéles een uitkomst zijn. Wanneer uw zoon of dochter in één vak "tekenen van zwakte" vertoont, dan zijn onze, door bevoegde docenten gegeven, privélessen vaak een oplossing om de resultaten weer op het gewenste niveau te krijgen.

Veel leerlingen hebben moeite met plannen, behoefte aan structuur en zelfdiscipline, of willen zelfstandiger leren werken. Sommigen zijn snel afgeleid of missen motivatie. Anderen hebben een achterstand of een leerprobleem. In al deze situaties kan privéles een uitkomst zijn.

Wanneer uw zoon of dochter in één vak "tekenen van zwakte" vertoont, dan zijn onze, door bevoegde docenten gegeven, privélessen vaak een oplossing om de resultaten weer op het gewenste niveau te krijgen.

Hieronder vind je meer informatie (o.a. inhoud, doelgroep en kosten) over de Privélessen Primair Onderwijs.


Er is veel belangstelling voor deze cursus/training. Meld je dus tijdig aan!

Direct Aanmelden!

Heb je nog vragen of heb je advies nodig? Vraag dan gerust een verblijvend kennismakingsgesprek aan!

Klik hier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Nieuws

Educaplus Academie start in de week van 02 september 2024 met haar trainingen, cursussen, huiswerkbegeleidingen en privélessen.
Ben je enthousiast, heb je affiniteit met het onderwijs en vind je het leuk om als studentdocent of vrijwilliger bij ons te komen werken? Graag zie ‘ Werken bij Educaplus’ op onze website.
  • 06 sep 2024 (Tijd:15:00 uur) Infodag Educaplus Academie (Locatie R’dam West)

  • 08 sep 2024 Start cursus Taal&Rekenen (groep 2,3,4,5,6) & Citotraining (groep 7&8) & Engels (groep 5&6), Engels (groep 7&8), Turks en Arabisch

  • 08 sep 2024 Start Steunlessen (VMBO) & Start Steunlessen (HAVO/VWO)
Vanaf 08 september 2024 biedt Educaplus Academie aan alle leerlingen en studenten gratis huiswerkbegeleiding aan.

Jaarplanning & Lesrooster Primair Onderwijs (Locatie R'dam West)

Download de jaarplanning PO Zondag
Download het lesrooster PO Zondag
Download Algemene informatie PO

Jaarplanning & Lesrooster Voortgezet Onderwijs (Locatie R'dam West)

Download de jaarplanning VO
Download het lesrooster VO
Download Algemene informatie VO