Contact

WIL JE HOOG SCOREN VOOR JE CITO?

Schrijf je nu in voor de versnelde CITO training

EXAMENTRAININGEN VMBO

Schrijf je nu in voor de examentraining VMBO

EXAMENTRAININGEN HAVO

Schrijf je nu in voor de examentraining HAVO

EXAMENTRAININGEN VWO

Schrijf je nu in voor de examentraining VWO

HULP NODIG MET JE HUISWERK?

Schrijf je nu in voor gratis huiswerkbegeleiding!

Entreetoets Training (groep 7)

doelstellingen

Geef je kind een vliegende start naar succes met onze Citotraining voor groep 7!

Is jouw kind binnenkort klaar om de uitdagende entreetoetsen van groep 7 aan te pakken? Bereid ze voor op succes met onze uitgebreide Citotraining!

📚 Compleet Voorbereid: Onze training bestrijkt alle belangrijke onderdelen van de entreetoetsen, waaronder taal, rekenen en studievaardigheden. We bieden uitgebreide oefeningen en strategieën om ervoor te zorgen dat je kind vol vertrouwen de toetsen tegemoet gaat.

📈 Optimaliseer Prestaties: Onze ervaren instructeurs zullen jouw kind begeleiden bij het begrijpen van de teststructuur en het toepassen van effectieve examenstrategieën. Hierdoor kunnen ze hun prestaties maximaliseren en hun volledige potentieel benutten.

🧠 Vaardigheden Ontwikkelen: Naast het voorbereiden op de entreetoetsen, helpen we je kind ook bij het ontwikkelen van cruciale academische vaardigheden zoals kritisch denken, probleemoplossend vermogen en tijdsbeheer.

👩‍🏫 Individuele Begeleiding: Onze trainingen worden gegeven in kleine groepen of individueel, waardoor je kind de aandacht en ondersteuning krijgt die het nodig heeft om te schitteren.

💡 Investeer in de Toekomst: Geef jouw kind de beste kans op succes in het voortgezet onderwijs door ze voor te bereiden met onze Citotraining. Een investering in hun educatie is een investering in hun toekomst!

Educaplus Academie verzorgt training entreetoets voor de leerlingen van groep 7. Ons aanbod vormt een goede aanvulling op het reguliere onderwijs, zowel voor de leerlingen die vooruit willen lopen door een uitdagende en interessante aanvulling, als voor de leerlingen die wat meer aandacht nodig hebben om bij te lopen op het reguliere onderwijs.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen en schrijf jouw kind in voor een stimulerende en leerzame ervaring die hen zal helpen groeien en excelleren!

Hieronder vind je meer informatie (o.a. inhoud, doelgroep en kosten) over de Entreetoets Training (groep 7).


Er is veel belangstelling voor deze cursus/training. Meld je dus tijdig aan!

Direct Aanmelden!

Heb je nog vragen of heb je advies nodig? Vraag dan gerust een verblijvend kennismakingsgesprek aan!

Klik hier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Nieuws

Educaplus Academie start in de week van 02 september 2024 met haar trainingen, cursussen, huiswerkbegeleidingen en privélessen.
Ben je enthousiast, heb je affiniteit met het onderwijs en vind je het leuk om als studentdocent of vrijwilliger bij ons te komen werken? Graag zie ‘ Werken bij Educaplus’ op onze website.
  • 06 sep 2024 (Tijd:15:00 uur) Infodag Educaplus Academie (Locatie R’dam West)

  • 08 sep 2024 Start cursus Taal&Rekenen (groep 2,3,4,5,6) & Citotraining (groep 7&8) & Engels (groep 5&6), Engels (groep 7&8), Turks en Arabisch

  • 08 sep 2024 Start Steunlessen (VMBO) & Start Steunlessen (HAVO/VWO)
Vanaf 08 september 2024 biedt Educaplus Academie aan alle leerlingen en studenten gratis huiswerkbegeleiding aan.

Jaarplanning & Lesrooster Primair Onderwijs (Locatie R'dam West)

Download de jaarplanning PO Zondag
Download het lesrooster PO Zondag
Download Algemene informatie PO

Jaarplanning & Lesrooster Voortgezet Onderwijs (Locatie R'dam West)

Download de jaarplanning VO
Download het lesrooster VO
Download Algemene informatie VO