Contact

WIL JE HOOG SCOREN VOOR JE CITO?

Schrijf je nu in voor de versnelde CITO training

EXAMENTRAININGEN VMBO

Schrijf je nu in voor de examentraining VMBO

EXAMENTRAININGEN HAVO

Schrijf je nu in voor de examentraining HAVO

EXAMENTRAININGEN VWO

Schrijf je nu in voor de examentraining VWO

HULP NODIG MET JE HUISWERK?

Schrijf je nu in voor gratis huiswerkbegeleiding!

Training Eindtoets/Doorstroomtoets Basisonderwijs (Citotoets Groep 8)

doelstellingen

Bereid je kind voor op succes met onze Citotraining voor groep 8!

Is jouw kind binnenkort klaar om de Citotoetsen af te leggen en de volgende stap te zetten in zijn of haar educatieve reis? Geef ze een voorsprong met onze intensieve en doelgerichte Citotraining!

📚 Volledige Voorbereiding: Onze training omvat alle belangrijke onderdelen van de Citotoetsen, inclusief taal, rekenen en studievaardigheden. We bieden uitgebreide oefeningen en strategieën om ervoor te zorgen dat je kind vol vertrouwen de toetsen ingaat.

📈 Maximaliseer Scores: Onze ervaren docenten zullen jouw kind begeleiden bij het begrijpen van de teststructuur en het toepassen van effectieve examenstrategieën. Hierdoor kunnen ze hun scores maximaliseren en hun volledige potentieel bereiken.

🧠 Ontwikkeling van Vaardigheden: Naast het voorbereiden op de Citotoetsen, helpen we je kind ook bij het ontwikkelen van essentiële academische vaardigheden zoals kritisch denken, probleemoplossend vermogen en tijdsbeheer.

🌟 Individuele Aandacht: Onze trainingen worden gegeven in kleine groepen, waardoor je kind de aandacht en ondersteuning krijgt die het nodig heeft om te excelleren.

💡 Investeer in de Toekomst: Geef jouw kind de beste kans op succes in het voortgezet onderwijs door ze voor te bereiden met onze Citotraining. Een investering in hun educatie is een investering in hun toekomst!

Educaplus Academie biedt studiebegeleiding voor leerlingen uit groep 8, zodat zij met een mooie cijferlijst warmgedraaid het voortgezet onderwijs instappen. Uw zoon of dochter krijgt individuele begeleiding door één van onze gecertificeerde docenten. De citotoets brengt een bepaalde lading met zich mee, wanneer de leerlingen zich voorbereiden in de laatste fase van hun basisonderwijs.

Educaplus Academie verzorgt training eindtoets/doorstroomtotes basisonderwijs (Citotoets) voor de leerlingen van groep 8. In de bijlessen kunnen alle onderdelen van taal en rekenen aan bod komen, afhankelijk van de behoeftes van uw kind. Ons aanbod vormt een goede aanvulling op het reguliere onderwijs, zowel voor de leerling die vooruit wil lopen door een uitdagende en interessante aanvulling, als voor de leerling die wat meer aandacht nodig heeft om bij te lopen op het reguliere onderwijs. Ons belang ligt in ieder kind die aandacht en ondersteuning nodig heeft voor de eindtoets/doorstroomtoets in het primair onderwijs.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen en schrijf jouw kind in voor een stimulerende en leerzame ervaring die hen zal helpen groeien en excelleren!

Hieronder vind je meer informatie (o.a. inhoud, doelgroep en kosten) over de Training Eindtoets/Doorstroomtoets Basisonderwijs (groep 8).


Er is veel belangstelling voor deze cursus/training. Meld je dus tijdig aan!

Direct Aanmelden!

Heb je nog vragen of heb je advies nodig? Vraag dan gerust een verblijvend kennismakingsgesprek aan!

Klik hier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Nieuws

Educaplus Academie start in de week van 02 september 2024 met haar trainingen, cursussen, huiswerkbegeleidingen en privélessen.
Ben je enthousiast, heb je affiniteit met het onderwijs en vind je het leuk om als studentdocent of vrijwilliger bij ons te komen werken? Graag zie ‘ Werken bij Educaplus’ op onze website.
  • 06 sep 2024 (Tijd:15:00 uur) Infodag Educaplus Academie (Locatie R’dam West)

  • 08 sep 2024 Start cursus Taal&Rekenen (groep 2,3,4,5,6) & Citotraining (groep 7&8) & Engels (groep 5&6), Engels (groep 7&8), Turks en Arabisch

  • 08 sep 2024 Start Steunlessen (VMBO) & Start Steunlessen (HAVO/VWO)
Vanaf 08 september 2024 biedt Educaplus Academie aan alle leerlingen en studenten gratis huiswerkbegeleiding aan.

Jaarplanning & Lesrooster Primair Onderwijs (Locatie R'dam West)

Download de jaarplanning PO Zondag
Download het lesrooster PO Zondag
Download Algemene informatie PO

Jaarplanning & Lesrooster Voortgezet Onderwijs (Locatie R'dam West)

Download de jaarplanning VO
Download het lesrooster VO
Download Algemene informatie VO