Contact

WIL JE HOOG SCOREN VOOR JE CITO?

Schrijf je nu in voor de versnelde CITO training

NT2 CURSUS

"het begint met taal" Zonder taal kom je niet ver!

EXAMENTRAININGEN VMBO

Schrijf je nu in voor de examentraining VMBO

EXAMENTRAININGEN HAVO

Schrijf je nu in voor de examentraining HAVO

EXAMENTRAININGEN VWO

Schrijf je nu in voor de examentraining VWO

HULP NODIG MET JE HUISWERK?

Schrijf je nu in voor gratis huiswerkbegeleiding!

Doelstellingen

doelstellingen

Ons doel is blijvende bijdrage te leveren aan de vorming van leerlingen en volwassenen. Wij staan voor het wegwerken van achterstanden, het bevorderen van participatie en emancipatie, en het aanboren van bijzondere en buitengewone competenties. Kennisoverdracht en een zo breed mogelijke ontwikkeling zijn hierbij sleutelwoorden. Verder willen wij toekomst perspectieven van leerlingen en volwassenen helpen verbreden, hun zelfvertrouwen helpen vergroten en het versterken van hun gevoel van verbondenheid met de Nederlandse samenleving.

Het leveren van een bijdrage aan de verbetering van de sociaaleconomische positie van sociaal-emotioneel zwakkeren in de Nederlandse samenleving. Personen of instellingen die op het gebied van educatie en welzijn advisering, ondersteuning of begeleiding nodig hebben.

Onze grote droom is om binnen vijf jaar één of meerdere weeshuizen op te richten in enkele ontwikkelingslanden en daarmee kansen te bieden aan kinderen die op dit moment in de moeilijke omstandigheden leven. Ook willen wij graag studiebeurzen beschikbaar stellen aan talentvolle studenten die uit kansarme gezinnen komen.

Nieuws

Educaplus Academie start in de week van 2 september 2019 met haar trainingen, cursussen, huiswerkbegeleidingen en privélessen.
Ben je enthousiast, heb je affiniteit met het onderwijs en vind je het leuk om als studentdocent of vrijwilliger bij ons te komen werken? Graag zie ‘ Werken bij Educaplus’ op onze website.
  • 01-09-2019 (Tijd:12:30 uur) Infodag Educaplus Academie (Rotterdam-West) 

  • 08-09-2019 Start cursus Taal&Rekenen (groep 2,3,4,5,6) & Citotraining (groep 7&8) & Engels (groep 5&6), Engels (groep 7&8), Turks en Arabisch

  • 07-09-2019 Start Steunlessen (VMBO) Frans/Engels/Rekenen/Wiskunde/Nederlands

  • 07-09-2019 Start Steunlessen (HAVO/VWO) Frans/ Latijn/ Grieks/ Engels/ Rekenen/ Wiskunde/ Nederlands

Vanaf 8 september 2019 biedt Educaplus Academie aan alle leerlingen en studenten gratis huiswerkbegeleiding aan.
Vanaf 8 september 2019 biedt Educaplus Academie cursus Nederlands (NT2) & Engels voor volwassenen. Vraag naar de mogelijkheden!