Contact

WIL JE HOOG SCOREN VOOR JE CITO?

Schrijf je nu in voor de versnelde CITO training

NT2 CURSUS

"het begint met taal" Zonder taal kom je niet ver!

EXAMENTRAININGEN VMBO

Schrijf je nu in voor de examentraining VMBO

EXAMENTRAININGEN HAVO

Schrijf je nu in voor de examentraining HAVO

EXAMENTRAININGEN VWO

Schrijf je nu in voor de examentraining VWO

HULP NODIG MET JE HUISWERK?

Schrijf je nu in voor gratis huiswerkbegeleiding!

Steunles Frans Brugklas/onderbouw (VMBO)

In de wereld van vandaag volstaat het niet om slechts één vreemde taal aan te leren. Een leerling die meerdere talen spreekt vergroot daarmee zijn kansen op de arbeidsmarkt in zijn eigen land en op internationaal niveau. Een andere taal leren betekent jezelf verrijken en je open stellen voor andere gezichtspunten zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

Meer dan 200 miljoen mensen verdeeld over vijf werelddelen, drukken zich uit in het Frans. Frans is een belangrijke taal voor internationaal verkeer. Frans is de meest aangeleerde vreemde taal na het Engels en komt op de negende plaats van de meest gesproken talen ter wereld. Het is ook samen met het Engels de enige taal die je overal op de wereld kunt leren. Frankrijk heeft het grootste netwerk van culturele instellingen verspreid over de hele wereld waar Frans wordt gegeven aan meer dan 750.000 mensen.

Referentieniveaus Frans

Het vreemdetalenonderwijs in Nederland wordt steeds meer gekoppeld aan het Europees Referentiekader (ERK), ontwikkeld door de raad van Europa. Dit geldt ook voor de examenprogramma’s.

engels

Voor leerlingen binnen het havo en vwo geldt dat zij aan het einde van hun opleiding taalvaardig moeten zijn op B1/B2-niveau.


Er is veel belangstelling voor deze cursus/training. Meld je dus tijdig aan!

Direct Aanmelden!

Heb je nog vragen of heb je advies nodig? Vraag dan gerust een verblijvend kennismakingsgesprek aan!

Klik hier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Nieuws

Educaplus Academie start in de week van 2 september 2019 met haar trainingen, cursussen, huiswerkbegeleidingen en privélessen.
Ben je enthousiast, heb je affiniteit met het onderwijs en vind je het leuk om als studentdocent of vrijwilliger bij ons te komen werken? Graag zie ‘ Werken bij Educaplus’ op onze website.
  • 01-09-2019 (Tijd:12:30 uur) Infodag Educaplus Academie (Rotterdam-West) 

  • 08-09-2019 Start cursus Taal&Rekenen (groep 2,3,4,5,6) & Citotraining (groep 7&8) & Engels (groep 5&6), Engels (groep 7&8), Turks en Arabisch

  • 07-09-2019 Start Steunlessen (VMBO) Frans/Engels/Rekenen/Wiskunde/Nederlands

  • 07-09-2019 Start Steunlessen (HAVO/VWO) Frans/ Latijn/ Grieks/ Engels/ Rekenen/ Wiskunde/ Nederlands

Vanaf 8 september 2019 biedt Educaplus Academie aan alle leerlingen en studenten gratis huiswerkbegeleiding aan.
Vanaf 8 september 2019 biedt Educaplus Academie cursus Nederlands (NT2) & Engels voor volwassenen. Vraag naar de mogelijkheden!